Регистрация

Печени пържоли във сос от синьо сирене



Печени пържоли във сос от синьо сирене
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4005

Печено свинско месо със сос от праз лук, синьо сирене и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.02.2016

Обикновените свински пържоли могат да станат истински лукс в чиния, ако се опитате да направите към тях дори и елементарен сос. Първо печем филенце от прасенце на тиган, а след това подреждаме в тавичка и заливаме с млечен сос, в който има запържен в масло праз лук, разтопено синьо сирене и дижонска горчица. Представете си аромата и сочността на месо, сготвено с тази заливка.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта