Регистрация

Печени наденички с чеснов сос

Печени наденички с чеснов сос
Средно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 4785

Наденица с млечен сос и натрошени бисквити.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • около 500 грама наденички
  • ½ купичка лук, нарязан на ситно
  • 1 скилидка счукан чесън
  • 2 масло
  • ½ купичка брашно
  • 3 чаши мляко
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Запечете наденичките на средновисока температура, докато започнат да потъмняват.

2. Нарежете отгоре лука и бъркайте, без да махате от огъня, докато лукът стане прозрачен. Добавете и маслото, изчакайте да се разтопи.

3. Сложете брашното и чесъна, сотирайте за около минута. Бавно  изсипете и млякото, намалете температурата, бъркайте, докато сместа се сгъсти. Сложете сол и пипер на вкус.

4. Сервирайте с натрошени бисквити отгоре.



Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта