Регистрация

Печени гъби с плънка от кашкавал и галета



Печени гъби с плънка от кашкавал и галета
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2730

Гъби на фурна с нежен пълнеж и ароматни подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Азиатска рецепта за печени гъбки с чесън, зехтин, каперси, галета и рендосано жълто сирене - оригинален ордьовър или гарнитура към сочно месо. Вкусът напомня за Далечния Изток, а ароматът, който ще се разнесе след като развиете фолиото, ще ви грабне с нежност. А защо не опитате и с друг вид гъби?

naribanog sira - рендосано жълто сирене (кашкавал)

krusnih mrvica - смлени хлебни трохи (галета)

kapara - каперси

sjeckanog persina - нарязан магданоз

ekstra jevicansog maslinovog ulja - зехтин Екстра върджин

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта