Регистрация

Печен омлет с моцарела



Печен омлет с моцарела
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2706

Италиански обяд с фритата без месо и песто със зеленчуци и сирена.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.07.2016

Песто калабрезе е на почит в рубриката Как се прави. Това е италиански сос с домати и рикота, който е подходящ за паста и всякакви тестени изделия.

Продължаваме със същинската рецепта, която също има италиански дъх - това е фритата или вид дебел италиански омлет, който се пече на фурна. Днешният е без мръвка, но много прилича на пица, защото върху своеобразния блат от яйца се слагат резени моцарела, шайби домати и босилек, а за финал можете да овкусите и с домашното си песто калабрезе.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта