Регистрация

Пастет от риба с маскарпоне

Пастет от риба с маскарпоне
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1440

Домашен рибен пастет с лук и маскарпоне.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 160-200 г консерва риба тон в собсвен сос
  • 100 г пушено филе от риба от вид по избор
  • 2 глави лук шалот (или 1 глава червен лук)
  • 150 г маскарпоне
  • сол и пипер на вкус
  • китка копър

Начин на приготвяне:

1. Изсипете в купа рибата тон, като отцедите от соса на консервата.

2. Добавете маскарпоне и разбъркайте.

3. Наситнете много лука шалот и го прибавете при останалите продукти.

4. Нарежете пушената риба на малки парченца и изсипете в купата.

5. Добавете ситно нарязания магданоз и разбъркайте.

6. Опитайте на вкус и добавете сол и пипер. Разбъркайте отново.

7. Прехвърлете сместа в терин или друга купичка, покрийте със стреч фолио и приберете в хладилника за поне 6 часа.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 6 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта