Пастет от пилешки дробчета с моркови и лук
Пилешки пастет с маслко и крем сирене.
Необходими продукти:
- 700 г пилешки дробчета
 - 2 моркова
 - 2 глави лук
 - 150 г масло
 - сол и черен пипер
 - олио
 - крем сирене по желание
 
Начин на приготвяне:
1. Лука и морковите почистете и нарежете на парченца. Дробчетата също нарежете на няколко части всяко.
2. Запържете по отделно в немного олио лука, морковите и дробчетата.
3. След това минете продуктите през месомелачка и смесете с половината от маслото, което предварително сте разтопили.
4. Добавете сол и пипер и разбъркайте. Сложете в хладилника, за да се стегне малко.
5. Разпределете пастета върху стреч фолио, постлано над рогозка.
6. Разпределете останалото масло отгоре. Ако желаете, можете да разбъркате бучка крем сирене на крем и да намажете и него.
7. Внимателно с помощта на рогозката завийте руло. Приберете го в хладилника за няколко часа. После можете да режете парчета.
8. Сервирайте с хляб за мазане, крекери или чипс за гребване.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ