Регистрация

Паста с телешко, гъби и сметана



Паста с телешко, гъби и сметана
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1647

Нудли Строганов с телешко, пчеурки и заквасена сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Според традиционните рецепти за паста, тестеното изделие се вари до степен ал денте в съд с щедро количество подсолена вода, а след това се отцежда и се добавя в тигана при запръжката. Каналът Tasty обаче има друга идея - да се сготви всичко заедно, за да се губи по-малко време за суета в кухнята през натоварените делници. Разбира се, бързината не бива да е за сметка на вкуса, затова направата на ястието е преценена до съвършенство.

Първо в тиган се запържват печурки, добавя се лук и чесън, овкусява се със сол и пипер и се вкарва каймата. Когато се разпадне на трохи, се поръсва с червен пипер, налива се телешки бульон и се прибавя пастата или нудлите. Готви се до пълното тяхно разваряване, фиксира се с малка кофичка заквасена сметана, доовкусява се с подправки според предпочитанията и сосът се сгъстява с малко царевично нишесте при нужда. После се маха от котлона.

Сервира се с украса от пресен магданоз или пресен лук. Как се готви - гледайте във видеото, а точната рецепта на ястието - вижте ТУК.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта