Регистрация

Паста с пилешко, сметана и песто



Паста с пилешко, сметана и песто
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3366

Пилешки гърди с паста в сметанов сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бърз обяд за двама с крехки пилешки хапчици, освежени от сметана, ухаещи деликатно на чесън и песто и комбинирани с паста, за да се засити човек идеално и да продължи деня с енергия и сила, се готвят в кухнята на Tasty. Ястието е непретенциозно, но с готвенето и изяждането отнема около час, затова трябва да имате по-дълга обедна почивка.

Първо се сварява паста от вид по избор до състояние ал денте (леко сурова в сърцевината си) и се заделя настрана. Следва да се нарежат на хапки пилешките гърди и да се запържат в малко мазнина. Овкусяват се с чесън, сол, пипер и се заливат със сметана. Добавя се песто и се разбърква. Готви се още няколко минути и се вкарва сварената паста в ястието. Доовкусява се по желание и се готви още известно време, за да се смесят добре продуктите. Добавят се чери домати и пармезан и се маха от котлона.

Разпределя се по порции и се украсява с пармезан и зелени подправки. Можете да покапете със зехтин. Изяждането ще е бързо, защото тази храна е доста вкусна, особено когато е топличка.

Начина на направа гледайте във видеото, а точните продукти и стъпки на приготвяне - вижте ТУК.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта