Регистрация

Панирани пилешки хапки с овесени ядки



Панирани пилешки хапки с овесени ядки
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2970

Пържени пилешки месца с хрускава панировка и сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.09.2015

 

Тарикатска рецепта на веригите за бързо хранене, която изкушава със своята леснота и уникален резултат. Едва ли има табиетлия, който не си пада по тези вкусни пилешки хапки, които в различен вариант се предлагат в почти всяка бирария. Късчетата пилешки гърди се овкусяват с подправки, овалват се в панировка и за финал правят няколко оборота в паничка с овесения ядки. След това просто се пържат до желаната готовност. Ето едно страхотно мезе за бира, което можете да наречете чипс от пилешко месо или пилешки чипс. Сигурно е, че и най-малките членове на семейството ще се влюбят в него.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта