Регистрация

Ордьовър Гъбена торта с пилешко

Ордьовър Гъбена торта с пилешко
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2704

Мезе с гъби, месо, кашкавал, картофи и майонеза.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 120 грама цели гъби от буркан или консерва
  • 200 грама варено пилешко месо
  • 3 варени картофа
  • 200 грама майонеза
  • 100 грама зелен лук
  • 200 грама кашкавал
  • стръкчета пресен копър на вкус
  • магданоз и гъбки за украса

Начин на приготвяне:

1. На дъното на купа наредете гъбите цели с пънчетата нагоре.

2. Поръсете ги със ситно нарязан лук и копър.

3. Загладете пънчетата и зеленината със слой майонеза.

4. Накъсайте или нарежете на хапки пилешкото месо. Овкусете го с подправки по желание и сложете върху ордьовъра.

5. Рендосайте кашкавала върху пилешкото.

6. Намажете с още един плътен пласт майонеза.

7. Най-отгоре рендосайте варените картофи.

8. Приберете ордьовъра в хладилник да се стегне.

9. Преди сервиране обърнете върху чиния и премахнете купата като се стараете да се запази формичката. Отстрани украсете с клончета магданоз и гъбки.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта