Мусака с варени картофи, месо и кашкавал
     Лесно   |   Порции 2-4
  |   Видяна: 8009
    
Един по-лесен вариант за домашна мусака.
Домашната мусака става още по-бързо и лесно, ако за нея използвате сварени картофи, които просто трябва да нарежете на шайби. По средата се слагата традиционната запръжка от кайма смес с лук и доматен сос, а нашият хърватски приятел обогатява ястието, като добавя и настърган кашкавал. А колкото до трядиционната заливка - тя се слага в самата мусака, а не върху нея. Ако ви допада този странен начин за приготвяне на ястието, опитайте как ще ви се получи.
Най-важните съставки
бяло вино, доматен сок, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, кайма, картофи, кашкавал, кисело мляко, лук, олио, сол, сол и пипер, червен лук, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ