Регистрация

Мусака с варени картофи, месо и кашкавал



Мусака с варени картофи, месо и кашкавал
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 7552

Един по-лесен вариант за домашна мусака.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Домашната мусака става още по-бързо и лесно, ако за нея използвате сварени картофи, които просто трябва да нарежете на шайби. По средата се слагата традиционната запръжка от кайма смес с лук и доматен сос, а нашият хърватски приятел обогатява ястието, като добавя и настърган кашкавал. А колкото до трядиционната заливка - тя се слага в самата мусака, а не върху нея. Ако ви допада този странен начин за приготвяне на ястието, опитайте как ще ви се получи.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
4
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта