Регистрация

Лучена паста с орехи за филийки



Лучена паста с орехи за филийки
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2366

Бърза лучена разядка с ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.09.2015

 

Лученият сос често се свързва със селската немотия в българското минало, но докато нашите предци са го наричали препитание, то този тип разядки във френската кухня се приема за деликатес. Въпросът е в начина на направата и поднасянето. Днес Лора и Стоян ни изкушават с една изискана лучена разядка, в която се усеща вкуса на масло и орехи. Поднесена върху филийка, тя се превръща в луксозно прихапване, което се приготвя изключително бързо.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
6
4 мн. добре
2
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта