Регистрация

Леща с пилешки гърди и пармезан



Леща с пилешки гърди и пармезан
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1630

Супа с леща, месо и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.11.2015

 

Леща да свари и баба знае, но в тази рецепта се обръщаме повече към съвременната кухня, като обогатяваме традиционната леща чорба с ленти запечени на грил тиган пилешки гърди. За особено взискателните кулинари се предлага и добавка от настърган пармезан, който можете да замените с насъщния кашкавал в хладилника или съвсем да пропуснете. Веганите и хората на пости пък просто могат да си спестят добавките и да се насладят на старата неувяхваща традиция.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта