Регистрация

Кюфтета с пилешко месо и печурки



Кюфтета с пилешко месо и печурки
Лесно   |   Порции 10-12 кюфтета   |   Видяна: 2046

Пържени пилешки кюфтета с гъби и магданоз.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 09.05.2016

Панирани кюфтета от пилешко месо, в които можете да вложите останалото бяло месо от печено пиле, разкриват начина си на готвене в тази рецепта. Месцето, което предварително е сготвено, се накъсва на хапчици и се смесва със запържените в масло гъбки, малко пресен лук, галета, намачкан чесън и подправки. След това се овалва в брашно и разбит белтък и се пържи на тиган до готовност на кюфтачетата. По желание можете да ги поднесете с млечен или чеснов сос.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта