Регистрация

Крехки телешки ребра с глазура



Крехки телешки ребра с глазура
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2966

Телешки ребра с коричка от кетчуп, горчица, соев сос и мед.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Телешки ребра на бавен огън се готвят в кухнята на Dazzle Spoon, като месцето се оставя да се задуши идеално, а после се запича с ароматна глазура от сосове. Ако имате много време у дома, но не ви се готви продължително, отделете 30 минути, за да направите тази идилия, а тя сама ще стане готова във фурната.

Ребрата се обтриват със сол и пипер и се поставят в тавичка. налива се вода и месото се покапва с олио. Можете да сложите резени масло. Тавата се увива с алуминиево фолио и ястието се пече за 3 часа на 180 градуса. Отделно в купичка се смесват соев сос, кетчуп, горчица, мед и черен пипер. Можете да добавите и чесън, ако харесвате. След тричасовото отвене мръвката се развива и се намазва обилно с глазурата. Връща се във фурната да се запече за още 30-тина минути. А после е готова да стане част от апетитен семеен гуляй.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта