Регистрация

Карвинг урок за начинаещи - лебед от диня



Карвинг урок за начинаещи - лебед от диня
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 6302

Училище за правене на виртуозни украси от плодове в домашни условия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Майсторът на ножа Влади Илиев днес е наш учител и посвещава в направата на карвинг. Урокът му за начинаещи не изисква да се запасявате с традиционните за това изкуство ножове, а просто да наострите добре големия си кухненски нож заедно с този за плодове и да отделите само 30 минути. Да - цялото видео е в реално време, без изрязани моменти, така че помнете - опитната ръка създава този шедьовър за половин час. 

Когато сте готови, просто следвайте стъпките. Първо се правят крилата, след това опашката и накрая главата. За финал довършваме декорацията с още плодове по желание - портокал, грозде, банан, ябълка - толкова е лесно и интересно. Намазваме с лимонов сок  и желатин против пожълтяване и... готово. Всеки го може, стига да иска.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта