Регистрация

Как се разбива яйце без да се чупи



Как се разбива яйце без да се чупи
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2743

Разбиване на яйце вътре в черупката му.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Този трик ще послужи на онези кулинари, които са свикнали да търсят нестандартното в продуктите. Представете си разбито в черупката си яйце с перфектно смесени жълтък и белтък. Възможно е да се постигне, а ефектът е много привлекателен след варене, когато двете половини на яйцето излизат директно смесени и сготвени заедно. Трябва просто да вържете яйцето в ръкава на дреха и след това с въртеливи движения да го разбиете. Не е сложно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта