Регистрация

Как се бели домат с упорита ципа

Как се бели домат с упорита ципа
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3721

Правилно шокиране на домати с вряла и студена вода.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 домата
  • 4 ч.ч. вряла вода

Начин на приготвяне:

1. Изплакнете доматите под течаща студена вода и ги сложете на дъното на тенджера така, че да не се застъпват.

2. Кипналата вода изсипете върху червените плодови зеленчуци веднага след като е спряла да ври и оставете така 2-3 минути.

3. Изсипете водата и залейте със студена. А сега опитайте да махнете ципата - тя просто ще остане в ръцете ви. Освен това имате гарант, че микробите от домата са напълно изтребени.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта