Регистрация

Как банан с бели петна може да ни убие



Как банан с бели петна може да ни убие
  |   Порции   |   Видяна: 1295

Опасен паяк се крие в плодовете.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Истинският цвят на бананите е зеленикаво-жълт, но света познава червени банани, широкоразпространените жълти банани и дори сини банани - плод на генетчното инженерство. Въпреки странния си вид, те не са опасни. Рядко могат да бъдат опасни дори потъмнелите до кафяво банани, но ако видите бели петна по плода - изхврлете го веднага, защото може да навреди на вас и близките ви.

Историята с белите петна започва във Великобритания през 2013 г., когато жена си купува плодове с показания на снимката дефект. Щом прибира стоката вкъщи, от нея изскачат хиляди малки паяци, чиято отрова е смъртоносна. Този филм на ужасите се повтаря в следващите няколко години на Острова, като учи хората да оглеждат добре плодовете, които взимат у дома си.

Във видеото на Bright side можете да проследите случаите, в които хора са евакуирани от домовете си, заради осмокраките гадинки. И въпреки че в България досега няма случай на появата на отровните южноамерикански паяци, е добре да предупредите свои близки, живеещи зад граница или да имате едно на ум, когато напуснете пределите на страната и попаднете в избрано от вас кътче на света. Важно е човек да знае от какво да се пази.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта