Регистрация

Кавърма от пилешки гърди с праз

Кавърма от пилешки гърди с праз
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 7605

Невероятно - колко вкусна може да е комбинацията между лук и пиле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г пилешки гърди
  • 3 стръка праз лук
  • пикантина за пиле (по желание)
  • черен пипер
  • олио или зехтин

Начин на приготвяне:


1. Нарежете пилешките гърди на жулиени а праза на средно големи парчета.

2. В тенджера сложете малко олио и задушете пилешките жулиени.

3. След като месото се запържи за около 5 минути, добавете и нарязания праз и гответе без капак за около 30 минути. Често разбърквайте, за да не загори празия лук.

4. Ястието е готово когато водата от празия лук се изпари.

 

Това ястие може да се приготви и в комбинация с гъби.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта