Регистрация

Есенно свинско с тиква и кестени



Есенно свинско с тиква и кестени
Лесно   |   Порции 6-7   |   Видяна: 3060

Крехко свинско с гарнитура от кестени и тиква цигулка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.10.2016

Ето странна рецепта за свинска плешка на бавен огън, в която есенното настроение е особено натрапчиво. След продължителното готвене на месото, то се присъединява към бульон, в който се настаняват кестени и кубчета тиква. След като прекарат половин час заедно на котлона, зеленчуците и мръвката се сервират, а сосът се сгъстява и се превръща в профирна заливка на ястието. Странно е, но пък е особено актуално за есента. Вижте как се прави:

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта