Регистрация

Домашни хлебчета с пръжки и мас



Домашни хлебчета с пръжки и мас
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 4251

Балкански солен кросан с мазно месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

       По начина, по който се завива тесто за кроасани с плънка, днес завиваме хрускави соленки с месо - и то не какво да е  - а мазни пръжки. В тестото се слага допълнително мас, за да стане една малка и пухкава питка, с която може да се изпие чаша вино в студените зимни дни. А ако ви се струва прекалено мазничко, заменете пръчките с кайма.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта