Регистрация

Домашни варени гевреци с масло



Домашни варени гевреци с масло
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 7883

Претцели с хрупкава солена коричка и мека сърцевина.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

   Захващаме се с месене, но този път от обикновеното млечно тесто със суха мая оформяме немските гевречета, познати като претцели или бретцели. Тънкостта при направата на гевреци е в тяхната термична обработка, защото се варят в содена вода преди печене. Така се получава уникалната типична за хлебчето твърда коричка, която плътно обгръща меката сърцевина. Толкова е лесно да си го направите вкъщи - разберете как:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта