Регистрация

Гювечета с шунка, сирене, зеленчуци и яйца



Гювечета с шунка, сирене, зеленчуци и яйца
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 1556

Гювече с колбас и сирене, зеленчуци и масло, което се готви за 10 минути.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бързи и лесни гювечета с подръчни продукти се готвят в канала Dazzle Spoon. Изостаналите колбаси, сирена и зеленчуци от хладилника се комбинират с яйца и се получава вечеря. Може да се импровизира според наличностите. Люто чушле, гъби от буркан, варен картоф на кубчета, пушено сирене, бекон, царевица, лук. Но принципът на готвене е еднакъв.

Взимате индивидуални гювечета или голям семеен земен гювеч. На дъното се разпределят наситнени зеленчуци - домати и чушки. Следва да се поставят парчета масло, кубчета сирене - бяло или друг вид, после колбас - шунка или каквото имате, добавки по жеалнние и плочка кашкавал за сандвичи или резени обикновен кашкавал. Отгоре се чукват яйцата и ястието се пече на 200-220 градуса за около половин час. Ако искате жълтъците да са рохки, добавете кашкавала и яйцата на по-нататъшен етап от готвенето.

А на финала можете да поденсете с хляб, за да се заситите още по-добре. Как си направиха гювече от Dazzle Spoon - гледайте във видеото по-горе.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта