Регистрация

В пловдивската бирария Наздраве всички са мотивирани след Кошмари в кухнята



В пловдивската бирария Наздраве всички са мотивирани след Кошмари в кухнята
  |   Порции   |   Видяна: 3675

Когато екип от добри готвачи и нахъсани собственици не се справя с развитието на заведение в Пловдив, на помощ идва Иван Манчев.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята

Сезон 1

Излъчен на 29.10.2014

 

   В Пловдив, в кв. Христо Смирненски мисията на Шеф Манчев тази седмица е да се намеси в явно неправилната работа на екипа от бирария Наздраве. Двамата собственици - Цветан и Божидар имат огромното желание да превърнат кварталното заведение в предпочитана дестинация за всеки, решил да пийне хубава бира, качествено вино и да се порадва на адекватна кухня. Въпреки усилията на колектива, някъде има слабо звено, защото работата не върви, а година след поемането на бистрото от новата управа, вместо прогрес, дори се отчита спад в посещаемостта.

Дали грешката е в начина на ръководене и организацията на труда, дали липсата на съвест кара готвачи и сервитьори да вършат работата си нехайно или пък просто недостиг на организаторски умения е в основата на отчетения невървеж - това се заема да открие и поправи Иван Манчев.

В този епизод виждаме как се създава мотивация у колектива, какво е нужно на едно заведение, за да отговаря на тематичността си и какви са основните принципи при взимането на решения от рестьорантьори, за да потръгне бизнеса им. В голямото училище на живота попадат не само Цветан и Божидар, които нямат възвращаемост на вложените капитали и енергия, но и наетите от тях работници и служители, които явно не умеят да систематизират усилията си в правилна насока, за да се извлече максималното от човешкия труд.

Как се преражда бирария Наздраве и как слабите брънки в конструктивността на работата се превръщат в здрави връзки, крепящи просперитета на бистрото - гледайте в този епизод на Кошмари в кухнята.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта