Бърз и лесен сайтан по средиземноморски
Вегетарианско ястие със заместител на месо.
Необходими продукти:
- медальони сайтан
 - тиквички (както с всички други зеленчуци, количеството зависи от предпочитанията на консуматора, така че сложете колкото желаете)
 - праз лук
 - чушки камби (без значение какви, аз използвах жълти защото такива имах в хладилника)
 - една скилидка чесън
 - кедрови ядки и стафиди
 - зехтин
 - сух ким
 - риган
 - вода
 - сол
 
Начин на приготвяне:
1. Първо нарежете всички зеленчуци. Започнете да запържвате чушките и тиквичките в тиган със зехтин. Добавете праз-лука и чесъна. Не прекалявайте със запържването, а ги оставете полуготови за момента.
2. После добавете медальоните сайтан или пържолите, или какъвто тип сайтан имате. Печете ги за малко и добавете чаша вода.
3. Сега добавете стафидите, кедровите ядки, тима и ригана.
4. Покрийте тигана и оставете да къкри на слаб огън около 15 минути, добавете още вода ако е необходимо.
Добър апетит!



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ