Регистрация

Българска манджа с пилешки хапки и лук



Българска манджа с пилешки хапки и лук
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 2951

Пилешки гърди с лук, пипер, чубрица и дафинов лист плуват в ароматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Народна манджа с пилешко - ако решите да си приготвите това ястие, знайте, че кухнята ви ще замирише на онова уютно място, от където баба не веднъж е изнасяла разкошни манджи, съхранили традиционните вкусове на Българската народна кухня. върнете зе назад в миналото, като си направите тази пилешка яхнийка.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта