Бутерки с майонеза и рулца от раци
Отворени банички от бутер тесто.
Необходими продукти:
- 150 г рулца от раци
 - 1/2 глава лук
 - 200 г кашкавал
 - 100 мл майонеза
 - 1 опаковка бутер тесто
 - подправки на вкус и по желание
 
Начин на приготвяне:
1. Нарежете на ситно рулцата от раци.
2. Наситнете лука и го добавете към раците.
3. Залейте с майонезата и разбъркайте.
5. Нарежете бутер тестото на 4 или 8 квадрата и ги подредете в тава, застлана с хартия за печене.
6. Разпределете плънката в центъра на всеки квадрат.
7. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна до порозовяване на тестото (около 12 минути)
8. Рендосайте кашкавала и поръсете бутерките. Върнете във фурната за 2 минути.
9. Хапвайте докато са топли.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ