Регистрация

Акуакота - тосканска супа с лук и хляб



Акуакота - тосканска супа с лук и хляб
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2522

Италианска лучена супа с яйце и сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.05.2016

Това е рецепта за странна селска супа, която се сервира изсипана върху филия хляб. Представете си на дъното на чинията поставяте филията, рендосвате върху нея пармезан (може и обикновен кашкавал) и след това заливате с чорба от три вида лук, чушки и домати. Готвенето не свършва дотук, защото блюдото се поднася, захлупено от поширано яйце. Така дори и с името "варена вода", тази супа доказва, че е едно засищащо прихапване, в което не е нужно присъствието на месо.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта