Регистрация

Агнешка супа с ориз и лапад



Агнешка супа с ориз и лапад
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 3302

Агнешка курбан чоба с дреболии и зеленища.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.04.2016

Супа от агнешки дреболии с варен ориз и лапад се готви в кухнята на Лора и Стоян, където пролетното настроение е обхванало цялата атмосфера. Сварената карантия се нарязва на парченца и се запържва в зехтин заедно с пресен лук, за да придобие хрупкавост на кунтурите и стегнатост на месото. След това завира в компанията на ориз, а на финала се добавят яйца и лапад. Така агнешката чорба също се зарежда с пролетния дух и се превръща в неустоимо предложение за обедно похапване на цялото семейство.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта