Регистрация

Сандвич Рубен с телешко, зеле и сос



Сандвич Рубен с телешко, зеле и сос
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1810

Хамбургер с телешко, кисело зеле и сос с краставички.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.02.2018

Сандвич от хляба до платото - това правят Лора и Стоян, като посвещават цяло предаване на направата на прословутия бургер Рубен от филма Когато Хари срещна Сали. След като изпичат двуцветен хляб на спирали и правят мариновано крехко телешко на слаб огън (рецептите можете да видите вдясно, приложени към тази), накрая приготвят цялото ястие. Не токова с идеята да ви покажат как да загубите два дни в правене на домашни сандвичи, а да си изберете идеи, с които да подобрите своите сандвичи.

Първо си правим чесново-доматен сос за сандвичи с кисели краставички като в купа смесваме намачкан чесън, силно наситнени краставички, майонеза, горчица, див лук, лют сос и лимонов сок. Можете да си направите по-голямо количество от този сос и да го използвате за всякакви тестени изделия.

Отделно се сотира наситнено кисело зеле с ким и дафинов лист. Сандвичът се сглабя като филийките се мажат със сос, върху едната се слага зеле, после телешко, след това ементал за сандвичи и се захлупва с втората филийка. След това се запичат върху тиган или плоча с разтопено масло. Сервират се в компанията на пържени картофки.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. pizza
  2. milena
  3. КАртофи
  4. ACE
  5. 9096
  6. 18
  7. 58
  8. яб
  9. черен пипер

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта