Регистрация

Руло с лешници и шоколад



Руло с лешници и шоколад
Средно   |   Порции 1 руло   |   Видяна: 1604

Пандишпанов кейк с лешников крем и шоколад.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.10.2016

Сладко домашно пандишпаново руло се готви в тази рецепта, ухаеща на ванилия, шоколад, кардамон и ядки. Още при направата на блата в него се добавя ваниловата есенция, счуканите семенца зелен кардамон и смлени на брашно лешници. Само след 12 минути тестото се е превърнало в блат, който се завива на руло, за да приеме крайната форма на сладкиша, а след като отпочине така, сърцевината му се намазва с шоколад (можете да грабнете идеята на Лора и Стоян и да намажете сладкиша с два вида течен шоколад - бял и черен или да използвате бурканче от любимия мармалад или конфитюр) и се поръсва с натрошени на едри парчета лешникови ядки.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта