Регистрация

Пандишпаново руло мартеничка с бял шоколад



Пандишпаново руло мартеничка с бял шоколад
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2011

Червен кекс с бяла плънка от кисело мляко и шоколад.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.03.2017

Правим си сладка мартеница в кухнята като приготвяме руло в червено и бяло. Първо се захващаме с пандишпановия блат с яйца, захар, брашно, масло и червена сладкарска боя, разтворена в мляко. Сместа изсипваме в плоска голяма тава, застлана с хартия за печене и готвим във фурната за 10-12 минути. Веднага щом извадим, е важно да навием на руло, защото блатът се втвърдява много бързо и не може да бъде оформян. И докато тестото за рулото се охлажда правим вкусната му бяла плънка.

За крема смесваме разтопен бял шоколад с цедено кисело мляко и ароматизираме с ванилия. После пълним рулото с бялата шоколадова смес и навиваме. Следва да намажем кората с мармалад за блясък и да я поръсим с кокосови стърготини, за да се порадваме отново на мартенския контраст между бяло и червено.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта