Регистрация

Пиле със зеленчуци по китайски



Пиле със зеленчуци по китайски
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 7441

Пилешки гърди на уок с нудли и терияки сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.01.2017

Готвим пилешки гърди по китайски със зеленчуци, нудли и терияки сос. За целта пилешкото месо нарязваме на кубчета, нудлите варим, а лука и двата вида чушки правим на тънки лентички. Месото се овкусява със сол и пипер и се поръсва с царевично нишесте. Запържва се на уок, а после в мазнината се пържат наситнения джинджифил, чесъна, след тях идват и чушките, лука, броколите, после и пилешкото месо се връща в тигана. Накрая се изсипват и сварените нудли, овкусяваме с терияки сос и готвим още няколко миути.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. печен
  2. Пилешко
  3. 10
  4. яб
  5. оля
  6. A
  7. й
  8. ;
  9. ремен
  10. мляко

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта