Регистрация

Свинско със зеле, моркови, лук и картофи

Свинско със зеле, моркови, лук и картофи
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 679

Свинско на тиган със зеленчуци и картофи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 800 г свинско месо
  • 6-7 картофа
  • 1 сладка червена чушка
  • 2 глави лук
  • 300 г зеле
  • 1-2 моркова
  • 2 ч.л. сол
  • черен пипер на вкус
  • олио
  • магданоз и/или копър

Начин на приготвяне:

1. Направете си заготовки за готвенето като нарежете свинското на големи хапки, картофите - на едри парчета, морковите - на кръгчета, лука, зелето и чушката на полумесеци.

2. Сгорещете олио в тиган на силен огън и запечатайте месцата за по минута и половина от страна до побеляване.

3. Намалете огъня на умерен към слаб и поръсете месото със сол и пипер, върху него разпределете лука, после морковите, следва зелето, пак сол и пипер, чушката и на финала картофите. Захлупете с капак и оставете да се готви за час. След това проверете дали картофите са добре уврели.

4. Готовото ястие махнете от котлона и поръсете с наситнени пресни листенца копър и/или магданоз.

 

Източник: YouTube/Это Вкусно

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта