Яхния от шкембе със зеленчуци и пармезан
Средно | Порции 4
| Видяна: 3850
Ястие от шкембе с моркови, целина, лук и гъст сос.
Предложението за тази манджичка или яхнийка е неустоимо. Под бялата прегръдка на снега в топлата домашна кухня можете да направите страхотното съчетание от шкембе с кореноплодни зеленчуци. А за да се създаде изтънченост на автентичната балканска трапеза се прибавя италианска нотка - настърган пармезан.
Най-важните съставки
брашно, вода, дафинов лист, домат, доматено пюре, картофи, копър, лук, майонеза, моркови, настърган пармезан, пармезан, свинско шкембе, сланина, сол, сол и пипер, целина, червен лук, червен пипер, черен пипер, чесън, шкембе
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ