Регистрация

Чесново пикантно масло

Чесново пикантно масло
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 3045

Масло за мазане на топъл хляб.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 бучки (250 г) масло, на стайна температура
  • 1 с.л. счукан чесън
  • 1 ч.л. пресен лимонов сок
  • 1/4 ч.л. сол
  • 1/4 ч.л. черен пипер
  • 1/8 ч.л. много лют червен пипер
  • 2 с.л. сушен или нарязан пресен магданоз

Начин на приготвяне:

1. Сложете маслото в купа и го направете на крем с дървена лъжица или шпатула. Прибавете останалите необходими продукти и разбъркайте хубаво.

2. Прехвърлете в херметически затварящ се съд и съхранявайте в хладилника за до 1 седмица или във фризера за до 1 месец.

3. Поднесете с всякакъв вид хляб.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта