Свински пържоли на тиган
     Лесно   |   Порции 2
  |   Видяна: 6923
    
Мариновани котлети с мед, бира и лимон.
Необходими продукти:
- 2 свински котлетни пържоли
 - 1 супена лъжица мед
 - 2 супени лъжици зехтин
 - 5 супени лъжици бира
 - 1 супена лъжица лимонов сок
 - бял пипер на вкус
 - черен пипер на вкус
 - сол на вкус
 
Начин на приготвяне:
Начукваме пържолите. Поръсваме ги равномерно със сол и пипер на вкус. Оставяме ги половин час на хладно място.
В дълбок съд смесваме бирата, зехтина, меда и лимоновия сок и в тази марината слагаме отлежалите пържоли за още половин час.
Печем ги на тигана-грил до готовност.
Сервираме с пържени картофи или картофи по селски.
Добър апетит!

Най-важните съставки
бира, бял пипер, зехтин, лимонов сок, мед, свински котлет, свински пържоли, Свинско, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ