Регистрация

Свински пържоли с моркови на фурна



Свински пържоли с моркови на фурна
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2446

Свинско месо, киснато в саламура и печено със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.02.2017

Готвим вкусни свински пържоли по един лесен, но нетрадиционен начин. За марината на месото правим саламура - кипваме вода с морска сол и подправки, която после охлаждаме и накисваме месото за една нощ, като добавяме и лимони.

Когато дойде време за готвене, нарязваме почистени моркови косо и ги изсипваме в тавичка. Заливаме ги с малко зехтин. Следва да отцедим месото от маринатата, да подсушим пържолите и да ги обтрием с горчица. Остава само да изчакаме 25 минути месото да се запече. А после ще имаме едни различн свински котлети на фурна, чието месо стои бяло на цвят и не се събира по време на печене.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта