Регистрация

Черешкта на тортата - сезон 13, епизод 9, част 3



Черешкта на тортата - сезон 13, епизод 9, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1101

Актрисата Стансилава Николова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 9

Излъчен на 07.06.2019

Трета част

Гости посреща Станислава Николаева

Актрисата от Гоасподин Х и морето наготви в дома на близък, където ще посрещне и компанията. Станислава говореше на храната, баеше на продуктите и ги нарочваше да се превърнат във вкусни ястия. С много любов и внимание тя сглоби салата, няколко разядки, баница, свински пържоли с гарнитура за основно и два десерта. Постара се рапърът 100 кила да не остане гладен, като потърси специалн вегански продукти и сътвори няколко постни храни.

Гладните гости се настаняват на трапезата, акомпанията носи лека меланхолия, че това е последната вечер заедно. Сервират се чесновите разядки и салатата и черешковците се обявяват за отбор "Чесновка" - Скилидка Михова, Скордаля Николова, Стомашно Оживление и Кисел Чесън, са новите им арт имена. С пристигането на основното всички заедно измислят печента "Лукче - пържолка" и наричат Килата - Печен Веган.

Следва изненадата - домакинята донася фотоапарат, с който се правят моментни снимки. И се започва щракането на групови селфита върху масата с весели възгласи "Чесновка". Групови прегръдки и много смях съпровождат вечерята към края, когато идват и двата десерта - яйчен кекс и вегански кошнички от ябълки с плънка от плодове. Гостите получават своите снимки-спомени, като всяка от тях има посвещение в рими, които Станислава набързо сътворява.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта