Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 2, част 2



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 2, част 2
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1958

Надя Иванова изумява гости с конско месо и българщина.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 2

Излъчен на 24.01.2017 от 20:00 ч.

Втора част

Тази седмица зимния сезон със звездното надяждане откриват ТВ водещата Евелина Павлова, лицето на предаването "Елит" Надя Иванова, лекоатлетката Тереза Маринова, ексцентричният треньор Тити Папазов и тъмнокожият варненски рапър Явор Димитров Янакиев, известен като Рапърът 100 кила. На масата сядат педантична дама с чувство за хумур, жена с изискано небце, лактовегетарианка, мъж със силна чувствителност и един истински чревоугодник. Кой каква роля ще заеме, какво ще сготви и от какво ще бъде изненадан - гледайте в Черешката на тортата.

Тази вечер сме на гости на журналистът Надя Иванова, която се оказа и оправен готвач. Тя подбра меню за звезди, като заложи на екстравагантността. На вечерята в уютен столичен ресторант, компанията черешковци си позволи много шеги и запази страхотните взаимоотношения. Сред лафове и закачки изненадата на вечерта изпревари основното блюдо. Всеки от гостите се оказа с История славянобългарска в ръка, а лично актьорът Мариан Маринов чете на трапезата оригиналът на българщината, както е звучал в главата на Паисий Хилендарски. 

След силната емоция от тази родолюбива постъпка, звездите си хапнаха и един доста прабългарски деликатес - конско месо. То сякаш беше едновременно харесано и леко смущаващо, но все в рамките на добрия тон, защото май бе приготвено и доста вкусно. Гледайте как прекараха вечерта първите черешковци за сезона, които си похапнаха:

1. Салата от листни зеленчуци с ябълки, ягоди и кедрови ядки.

2. Скариди в бяло вино и билки.

3. Конско месо със сос Жу и шпецле.

4. Тиквен мус с кондензирано мляко и маскарпоне. 

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
45
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта