Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 19, част 2



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 19, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1519

Шампионът Мартин Гаджев трогва с вкусна храна и лична история за тежка травма.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 19, сезон 7

Излъчен на 16.02.2017

Готви кикбоксьорът Мартин Гаджев

Втора част

Тази седмица поверяваме финала на Черешката в ръцете на една истинска фолкфурия на име Мария, позната още като Мара Отварачката; момичето, от което очакваме вдигане на температурите и падане на големия джакпот - Гери Малкоданска; властелинът на нощния живот - бизмесменът Петко Димитров; шампионът по кикбокс и фитнесгуру Мартин Гаджев и най-честният, най-скандален и най-комерсиален млад поет - Илиян Любомиров. А последната инстанция в последната седмица отново ще бъде шеф Иван Манчев.

Въпреки първоначалното объркване на продукти и последователността на смесването им, комедията, сътворена от Мартин Гаджев в кухнята приключи и той е готов да посрещне гостите си. На масата веднага се подемат закачки за предишната нощ, прекарана от поет в дискотека с хвърляне на салфетки и късане на риза. Махмурлукът само е накарал мъжете да освирепеят от глад и сега те чакат ястията, без особен критицизъм.

Весели разговорите постепенно преминават към сериозни и разбираме защо европейският шампион по кикбокс е трябвало да прекъсне спортната си кариера още на 22-годишна въраст. Разказът за кварталното сбиване, което е предизвикало кръвоизлив в главата трогва компанията, която се успокоява, че може би за добро днес Марто е фитнесинструктор, занимаващ се с нестандартни техники на спортуване. Разбираме също, че има още черешковци, чиито мечти и търсения са били секнати от внезапни обстоятелства. А най-вече разбираме, че менюто с повечко месо и сандвичи допада на цялата компания. Ето и какво си хапна тя:

1. Салата с шарени листни зеленчуци, чери домати, ленти сирене и авокадо, полята с дресинг от мед и горчица.

2. Предястие от студентски сандвичи с маслини, колбас и сирена.

3. Основно с два вида месо. Пилешки руладини с плънка от спанак и рикота с топено сирене и сметана. Телешки рулца с гъби, лук и кисели краставички. И всичко това поднесено с гарнитура от пюрирани кореноплодни зеленчуци.

4. За десерт - малки кексчета с плънка от ягодово сладко и топинг от шоколад с листенце прясна мента.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта