Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 19, част 1



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 19, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1817

Европейският шампион по кикбокс Мартин Гаджев бърка основни продукти в кухята.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 19, сезон 7

Излъчен на 16.02.2017

Готви кикбоксьорът Мартин Гаджев

Първа част

Тази седмица поверяваме финала на Черешката в ръцете на една истинска фолкфурия на име Мария, позната още като Мара Отварачката; момичето, от което очакваме вдигане на температурите и падане на големия джакпот - Гери Малкоданска; властелинът на нощния живот - бизмесменът Петко Димитров; шампионът по кикбокс и фитнесгуру Мартин Гаджев и най-честният, най-скандален и най-комерсиален млад поет - Илиян Любомиров. А последната инстанция в последната седмица отново ще бъде шеф Иван Манчев.

Тази вечер в Черешката на тортата ще разберем дали шампионът Мартин Гаджев и в кухнята ще получи медал и дали ще успее да впечатли гостите си с кулинарни умения, както впечатляваше публиката с бойни такива. Спортистът в групата отново залага на любим ресторант пред силата на домашния уют, въпреки че се изказваше досега доста критично за онези от компанията, които не посрещнаха гостите в дома си.

Още щом отива на пазар, Мартин започва с грешките, които съпътстват цялото му приготовление, но превръщат готвенето му в забавна комедия. Вместо пресен лук, той категорично взима праз лук. Не липсват и майтапи от страна на Шеф Манчев. В кухнята, макар и с верен помощник, фитнесинструкторът продължава с нелепите изпълнения, които шеф готвачът трябва да поправя в движение. Доста смях пада. Пащърнакът, който Марто е купил се оказва бяла ряпа, а идеите му за импровизация стряскат професионалиста до него. Все пак менюто е наготвено. А ето и какво е то:

1. Салата от свежи листа със сирене, авокадо и дресинг с мед и горчица.

2. Ордьовър студентски сандвичи със зеленчуци - едно сантиментално връщане в миналото.

3. Пилешки руладини с плънка от спанак, рикота, топено сирене и сметана за първо основно.

4. Второ основно - телешко филе с плънка от лук, кисели краставички, гъби и бекон, поднесено с гарнитура от зеленчуково пюре.

5. Кексчета с шоколад и сладко от ягоди.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта