Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 15, част 2



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 15, част 2
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1525

Драго Чая разкрива душата си чрез предметите в дома си и черпи със захарен памук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 15, сезон 7

Излъчен на 10.02.2017 от 20:00 часа

Готви Драго Драганов - Чая

Втора част

Тази седмица Черешката на тортата слагат главният редактор на мъжки списания, момчето, което разбира от корици и от гълъбици - Христо Запрянов; актрисата, която ни "зашива" пред екрана Виолета Марковска; момичето, което не готви с любов, а със сексапил - плеймейтката Светлана Василева; всички живеем в цирка, а той - за цирка - Драго Драганов, познат още като Драго Чая и прясната подправка на попфолка - царят на купона - Галин. И както винаги, всичко ще се случва под погледа на Белия кардинал - Шеф Иван Манчев.

След експертното готвене на Драго Драганов, домакинът вече е в очакване на гостите си. И докато компанията се диви на щурите хрумки на ексводещия за комбинации от продукти, Галин се цепи от колектива като отказв да хапва прекалени ексцентризми. Все пак гледен не остава, но постепенно кулинарното предаване преминава в истински цирк, когато домакинът решава да заведе компанията в своята специална стая, която е превърната в миини цирк и на която е посветил живота и любовта си. Разбираме също какво означават множеството фенери, подредени в целия дом на Драго и тепърва започват изненадите. Първата от тях е десертът - захарен памук, за да се почувстват всички чрез специфичния му вкус като деца в цирка. Какви още циркови номера е подготвил домакина - гледайте в следващата част, а ето и каква храна си хапнаха черешковците докато обсъждаха романтика и сантименти на трапезата:

1. Домашно омесени дебели солети със сметана и плънка от три вида маслини.

2. Разядка с авокадо, сурими, сушени домати, маслини и пипер меланж.

3. Шарена салата с пресни листа с всякакви цветове, добавка от парченца круша и синьо сирене, малко сушени домати за разкош и ленти пармезан за похлупаче.

4. Основното се сготви пред компанията, а то бе - крехко телешко със сладко от лук.

5. Към телешкото се появи и екстравагантна гарнитура от варен черен ориз с лют пипер, парченца сушени сини сливи и сладко от портокали.

6. За десерт - по един циркаджийски захарен памук.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта