Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 14, част 3



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 14, част 3
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1533

Плеймейтката Светлана Василева изненадва гости с позлатена посуда и кухненска престилка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 14, сезон 7

Излъчен на 09.02.2017 от 20:00 часа

Готви плеймейтката Светлана Василева

Трета част

Тази седмица Черешката на тортата слагат главният редактор на мъжки списания, момчето, което разбира от корици и от гълъбици - Христо Запрянов; актрисата, която ни "зашива" пред екрана Виолета Марковска; момичето, което не готви с любов, а със сексапил - плеймейтката Светлана Василева; всички живеем в цирка, а той - за цирка - Драго Драганов, познат още като Драго Чая и прясната подправка на попфолка - царят на купона - Галин. И както винаги, всичко ще се случва под погледа на Белия кардинал - Шеф Иван Манчев.

След вкусния десерт, с който Светлето плени сърцата и небцата на своите гости, идва ред и на изненадата. Плеймейтката се е постарала да трогне всеки с индивидуален подарък, на който е изписано името на притежателя. Хитрата й идея е страхотен спомен от прекараните вечери заедно, който трогва с оригиналност и стил. След него идва ред и на гласуването. Дали недоволният от повечето ястия и май леко хлътнал по домакинята фолкпевец Галин ще я окастри заради лошото основно и солените палачинки или пък красотата на дамата ще надделее над глада - вижте във видеото. В него ще разберете как всеки от компанията гласува за прекараната вечер под диригентството на плеймейтката Светлана. А ето и какво си хапна компанията:

1. За посрещане - мариновани кисели чесънчета с кисело зеле, поднесени с дъвка и късмети.

2. Свежа салата с рендосани моркови, листа айсберг, натрошени орехи, кедрови ядки и кълнове.

3. Ордьовър от солени зелени палачинки със спаначено тесто и плънка от печени червени чушки със сирене и кисели краставички.

4. Една печена ципура специално за Вили Марковска, която не яде месо.

5. За месоядните едно основно със свинко - свинко месо, в което са увити луканка с кисели краставички и топено сирене. То идва в компанията на гарнитура от печени картофки с бира и апетитен сос.

6. Един лесен, вкусен и изискан десерт, който пленява - натрошени бисквити, захар, маскарпоне и сладко от череши - това е всичко.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта