Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 14, част 1



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 14, част 1
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1707

Плеймейтката Светлана Василева винаги ходи на фризьор преди да сготви.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 14, сезон 7

Излъчен на 09.02.2017 от 20:00 часа

Готви плеймейтката Светлана Василева

Първа част

Тази седмица Черешката на тортата слагат главният редактор на мъжки списания, момчето, което разбира от корици и от гълъбици - Христо Запрянов; актрисата, която ни "зашива" пред екрана Виолета Марковска; момичето, което не готви с любов, а със сексапил - плеймейтката Светлана Василева; всички живеем в цирка, а той - за цирка - Драго Драганов, познат още като Драго Чая и прясната подправка на попфолка - царят на купона - Галин. И както винаги, всичко ще се случва под погледа на Белия кардинал - Шеф Иван Манчев.

Тази вечер кулинарните умения на Светлана излизат на светло. Готвенето, както и правенето на всичко останало при нея започва с оформянето на прическа. Тя самата признава, че фризьорският салон е нейн втори дом, а ресторантът, в който избира да посрещне гостите си - трети. Оказва се също, че във вършенето на работата Светлето е сексапила, а до нея винаги има човек, който действа същинските дела. Още по-фрапантно звучи изказването й, че ще готви ястия, които никога не е готвила, защото според думите й, обича да скача в дълбокото и да не залага на сигурно.

Още в супермаркета успешното пазаруване се дължи на нейния придружител Чочи. Готвенето в кухнята не е погром заради присъствието на Влади, но в крайна сметка плътта е над всичко и щедро се вее по щандовете на супермаркета и над чиниите в кухнята. Светлана Василева може и да не успее да напълни блюдата, но със сигурност пълни очите, особено на силния пол. В крайна сметка след фризурата, пазара и кухненската суета, плеймейтката успя да спретне достойно меню. А ето и какво е то:

1. Welcome tapas  от маринован чесън с кисело зеле и дъвки с късмети - невиждана комбинация, която избива рибата.

2. Пъстра салата с айсберг, моркови, рукола, кедрови ядки, орехи и кълнове - нещо което компанията доказано харесва.

3. Ордьовър от спаначени палачинки с плънка от сирене, кисели краставички и червени печени чушки.

4. Основното на Виолета Марковска, която не яде месо - печена ципура на плоча.

5. Основното на компанията - свински рулца с плънка от луканка, кисели краставички и топено сирене, поднесени с гарнитура от печени картофи с бирен сос.

6. За десерт - крем с натрошени бисквити, маскарпоне и сладко от череши.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта