Регистрация

Черешката на тортата - сезон 7, епизод 11, част 2



Черешката на тортата - сезон 7, епизод 11, част 2
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 1679

Плейбоят Христо Запрянов посреща гости с бабините манджи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 11, сезон 7

Излъчен на 06.02.2017 от 20:00 часа

Готви Христо Запрянов

Втора част

Тази седмица Черешката на тортата слагат главният редактор на мъжки списания, момчето, което разбира от корици и от гълъбици - Христо Запрянов; актрисата, която ни "зашива" пред екрана Виолета Марковска; момичето, което не готви с любов, а със сексапил - плеймейтката Светлана Василева; всички живеем в цирка, а той - за цирка - Драго Драганов, познат още като Драго Чая и прясната подправка на попфолка - царят на купона - Галин. И както винаги, всичко ще се случва под погледа на Белия кардинал - Шеф Иван Манчев.

Гостите отварят вратата на дома на Христо, а той ги очаква в пълна готовност и зареден с артилерия от алкохол. Първоначално всеки от компанията се стреми да пребори предразсъдъци, но с помощта на алкохола и няколко откровения, разговорите потръгват, а томахавката е дълбоко заровена. Разбираме защо Вили Марковска не би се снимала гола, какви жени харесва Драго в еротичните списания, защо Христо би осиновил Галин и с какво домакина напомня за лелята на Галин. В шеги и закачки храната е ометена, а гостите си признават, че на трапеза с гулаш и сладък салам се чувстват уютно като при роднини. Според тях редакторът Запрянов е улучил 10 с менюто си. А ето и какво е то:

1. Зелена салата от листни зеленчуци с пармезан и круши.

2. Салата от черен домат с див лук.

3. Чеснови брускети с билково масло.

4. Фаршировани яйца или пълнени яйца с намачкани жълтъци, сметана и естрагон.

5. Пикантно печено сирене във фолио по нашенски.

6. Гулаш с телешко, картофи, моркови, лук и два вида алкохол.

7. Унгарски сладък салам от детството.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта