Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 7, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 7, част 3
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 2145

Мила Михова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 7

Излъчен на 05.06.2019

Трета част

Гости посреща Мила Михова

Домакинята наготви уверено и дръзко. Заложи на любимите си храни и вкусове, на традиционни съчетания с нотка експресионизъм, на модерни продукти и дълбоки кулинарни познания. Естествено - менюто, което си постави за цел, бе изрядно изпълнено и всичко направено до момента обещава да задоволи вкусовете на гостите. А те чукат на вратата с възгласи "гладни сме".

Няма да има празни стомаси, разбират всички още от входа. А вечерята стартира с дързък уелкъм дринк. В чаши за чай се налива течност, микс от домашна ябълкова ракия, вишнев компот и плодове. Поръсва се с пипер, пали се и се пие. Гърлата вече са загряти за предстоящите вкусотии.

Първото предястие е от авокадо с чесън, лимонов сок и киноа, сервирано с поширано яйце в стреч фолио с билки и подправки. Черековците признават, че могат да останат и само на тази храна. Но след нея идва и салтата с копф, фенел и портокал, любима на домакинята. Но хапването на зеленчуци и пийването на специално подбрани вина към всяко ястие, сякаш не носи търсената ситост. Затова негово величество - основното, се поднася с възгласи.

Изпеченото свинско върху сол с обтривка от горчица с пет вида подправки пристига в компанията на печени кореноплодни зеленчуци с мащерка и балсамов оцет, както и със сос от гъби в масло. Веганът 100 кила е готов за прегрешение.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта