Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 7, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 7, част 4
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 4418

Оценките на Мила Михова в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, епизод 7, сезон 13

Излъчен на 05.06.2019

Четвърта част

Оценките на оперната певица Мила Михова

Още с влизането си в кухнята Мила вдигна високо летвата, показвайки, че зад плота е нейната крепост, където е така добра, както и в музиката. Симфония от вкусове и аромати посрещна гостите, които преминаха през екстравагантен уелкъм дринк, няколко вкусни и полезни предястия и стигнаха до основното.

Сега си хапват печено прасешко в сол с коричка от горчица и билки, гарнитура от кореноплодни зеленчуци с ябълки и дюли на фурна и сос от гъби с масло. Но не знаят какво ги очаква след малко. И въпреки че мястото в стомасите е на свършване, се откриват нови дебри на вместимост, защото на трапезата се настаняват цели три десерта. Първият е вегански, за да порадва 100 кила - тунквани ягоди. Следва италианско тирамису в чаша, направено по всички правила. А черешката на тортата е домашна торта дулсе де лече с карамелизирани ядки. Към всичко това се поднася и идеалното за сладкиши вино.

Какво още подари на новите си прятели домакинята и какви оценки получи Мила за пищната и експертно сътворена вечеря - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта