Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 4, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 4, част 3
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1424

Мариян Вълев посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 4

Излъчен на 31.05.2019

Трета част

Гости посреща Мариян Вълев

Гостите прекрачват прага на луксозния апартамент, а вътре ги посреща Мариян Вълев, вече приятно подпийнал в очакване на компанията. Салатата е страхотна, брускетите се приемат с особена ухота, а домакинът събира комплиментите за храната, която не е готвил. В един момент обаче обръща страницата и признава с достойнство, че всички вкусотии са създадени от ръцете на две специални жени - Златните момичета Катрин Тасева и Невяна Владинова.

Девойките се присъдиняват към вечерята, но само тялом. Остават непреклонни да опитат каквато и да е храна, защото спазват стриктните си режими. Деян Донков ги обявява за извънземни, а компанията разбира за неволите, надеждите и мечрите на успяващите гимнастички. Респектиращите им личности зареждат цялата обстановка с позитивизъм.

Основното - печена сьомга с песто и домати също е безупречно. Десертът - сладолед с ягоди и шоколад, е малко по-замръзнал от нужното, но пък забавлява гостите. За какви щуротии си говорят и защо Деян хапва сладкиш под масата - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта